torstai 7. huhtikuuta 2016

First week



Tultiin äskön Millan kanssa pyörälenkiltä. Käytiin vähä kurkkimas hoodeilla, et missä meijän työpaikat sijaitsee! Huomenna on eka työpäivä, iik.

Blogin puolella ollut vähä hiljempaa ku on ollu koko ajan hirvee kiire sinne sun tänne.


Tiistaina käytiin tutustumassa porukalla Bückebrgin linnaan, josta onkin kuvia jo edellisessä postauksessa.

Meidän museokierros oli Saksaksi, joten reissusta ei jäänyt käteen muutakun hienoja valokuvia! 

Keskiviikkona sai ensimmäisen kerran nukkua pitkään. Mentiin iltapäivällä ulos syömään Samirin, Vivianin ja Janinen kanssa, jotka olivat 2014 työharjoittelussa Turussa. Juttua lensi ja ruoka maistui! 


Keskiviikko illalla mentiin Millan kanssa vielä shoppailemaan ja valokuvaamaan! Täällä on niin outoa, että suurinosa vaateliikkeistä menee ennen 19 kiinni ja ruokakaupat menee 20. 

Sovituskopissa kävi myös pieni äksidentti kun mun puhelin tippu maahan ja näyttö meni rikki :( 



Tänään torstaina oli herätys 6.40 ja 6 tunnin yöunilla piti reippaasti pistää ittensä valmiiksi sillä Denise oli tulossa hakemaan meijät 7.20 kindergalaan! 

Täällä hamelnissa saman tyyppistä alaa opiskelevat ovat viettäneet koko viikon yhdellä ala-asteella järjestäen kindergala esitystä ja menimme jo aamulla katsomaan kenraaliharjoituksia. 

Kenraaliharjoitusten jälkeen päätimme Millan & Mirjan (opettaja) kanssa kiivetä viereiselle kukkulalle nauttimaan auringosta ja ottamaan valokuvia! 








15.00 Alkoi kindergala, missä lapset tanssivat, temppuilivat, ajoivat yksipyöräisillä, kävelivät nuoralla ja näyttelivät. Esitys oli tosi viihdyttävä ja lapset oli niin söpöjä! 

Kuvia en valitettavasti en voi laittaa, koska en ole varma saanko julkaista lapsista kuvia? 



- Kaisa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti